BUZUC MARIUS

-agent de asigurare persoana fizica

-societatea de asigurare-reasigurare ASTRA SA

COD UNIC: RAF 259705

-judet botosani

tel: 0747230056 e-mail: asiguraribt@hotmail.com
TELEFON 0747230056
E-MAIL: asiguraribt@hotmail.com
 

CONSILER DE ASIGURARE ONLINE

 
 

PERSOANE

Asigurarea individuala de accidente de persoane are ca scop protectia financiara a asiguratului sau a familiei acestuia, ca urmare a producerii unui accident pe durata asigurarii.
Societatea ASTRA – UNIQA asigura persoanele cu varsta de la 16 la 70 de ani pentru invaliditate permanenta sau deces produse din accidente.
Aceasta asigurare acorda protectie impotriva riscului de deces si invaliditate permanenta ca urmare a unui accident, indiferent daca acesta se produce la locul de munca, in deplasari in interes de serviciu sau in timpul desfasurarii activitatilor zilnice obisnuite.

La cererea Asiguratului, pentru o prima de asigurare suplimentara, Asiguratorul plateste o suma stabilita ca indemnizatie zilnica pentru perioada de spitalizare, tratament ambulatoriu urmare a unui accident, precum si in cazurile de fracturi, entorse, luxatii care necesita imobilizarea Asiguratului in afara unei unitati medico-sanitare. Plata indemnizatiilor se va face in limita sumelor mentionate in polita si fara a depasi suma asigurata pentru invaliditate permanenta, indiferent daca accidentul respectiv se soldeaza sau nu cu invaliditate permanenta sau deces.
ASTRA – UNIQA plateste intreaga suma asigurata familiei in caz de deces sau persoanei asigurate in caz de invaliditate permanenta totala.
In caz de invaliditate permanenta partiala, ASTRA – UNIQA plateste persoanei asigurate o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzatoare gradului de invaliditate stabilite de medic.
Asigurarea este valabila 24 de ore din 24 si se incheie pe o perioada de un an
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one